2012. január 22., vasárnap

11/12 éves lánynak h.ujjú csíkos póló, mérve. - Jelenlegi ára: 299 Ft


Köszöntelek az aukciómon.
Megkezdtem családunk kinőtt őszi-téli ruhatárának feltöltését. A napokban több kabát és overál is felkerül az aukcióim közé, nézz be máskor is.
Eladó egy lány hosszú ujjú felső, csíkos, nagyon klassz darab. Használatból mosásból eredően minimális bolyhosodás látszik, képen közelről lefényképeztem. A valósághoz legközelebb eső szín a méretcimkét tartalmazó képen látszik.
Méretét tekintve: 11/12 év,  de mértem és kérlek azokat az adatokat vedd figyelembe.
Méretéről egyik képen tudsz tájékozódni, újra nem írnám ide ki, de ha kérdésed lenne-tedd fel: válaszolok rá amint tudok-Viszonylag rövid időn belül. : )
Nettó Súlya: képen leírtam, ott megtalálható
Jó ha tudod:
Mindegyiknél, mivel használtak és legtöbb pamut anyagú-színfakulás, bolyhosodás lehet és van kisebb nagyobb mértékben, vagy anyag méretének változása, nyúlása, minta töredezettség, ez a képen is kitűnik. Előfordulhat 1-2 öltést igénylő varrnivaló is, vagy apró foltok amik moshatóak, vagy már nem. Ezeket a változásokat, -hibákat a termék neve mellé beírom.
A hibákat közelről fényképezem, már amit én is észreveszek. Valóságban természetesen nem akkora, de így a biztos, legalább jól látható.
KÉRLEK ENNEK TUDATÁBAN LICITÁLJ.
Egyetlen egy terméket sem hirdetek meg olyat, amit én sem adnék már a gyermekemre és még ajándékként sem teszem a csomagokba. Használhatatlan nincs a csomagokban, maximum otthoni vagy játszós.
Érdemes később visszanézni, most ahogy időm és gyermekeim engedik: nagyon sok hálózsákot, köntöst, ruhacsomagot és gyermek ruházatot fogok feltölteni. Megkezdem a sulis-ovis őszi-téli ruhák árusítását is, ezekben megtalálhatóak lesznek a kabátok és a bélelt nadrágok is.
Kérlek nézz be a Tesz és a Vatera oldalára mert ott több  terméket-jones965 névvel -töltök fel, valamint ezek is megtalálhatóak közöttük.
Bármi kérdésed van, vagy épp kérésed, légy szíves jelezd azt felém de mielőtt licitálnál, mert utána nem tudok már segíteni, ha olyan jellegű  a kérés
Licitet semmilyen esetben sem töröltetek. Csere ruha valamint más termék: nem érdekel! Miután licitáltál, már nincs mód a változtatásra ne is kérj erre. Terméket vissza nem vásárolok ezért gondold meg, hogy a kínált termék abban az állapotában megfelelő-e számodra.
Vegyél több mindent, postát is spórolhatsz vele. Ha valamit nem találsz, kérdezz, mert lehet hogy van, csak még nem tudtam feltenni.
A postaköltség csak irányadó, a nettó súly alapján van megadva, pontos adatot csak csomagolás és mérés után tudok mondani- ezt jó ha tudod, a félreértések elkerülése végett.
Egy kis segítség a postai díjszabásokról:
POSTAI DÍJSZABÁS 2011. január 1-től.
100 grammig - ajánlva 385Ft elsőbbségiként 200Ft simán 160FT
250 grammig - ajánlva 420Ft elsőbbségiként 255Ft simán 195Ft
500 grammig - ajánlva 580Ft elsőbbségiként 425Ft simán 355Ft
750 grammig - ajánlva 810Ft elsőbbségiként 705Ft simán 585Ft
2000 grammig - ajánlva 960Ft elsőbbségiként 920Ft simán 735Ft
Plusz szolgáltatások:
Ajánlott: levélszekrény útján nem kézbesíthető: +10 Ft
Ajánlott 2x-i kézbesítési kísérlet: +25 Ft
Értéknyilvánítás levélhez:
10 000 Ft értékig 350, - Ft,
20. 000Ft értékig: 570Ft
STANDARD POSTAI csomag: 20kg-ig: 1050Ft
Nem Standard csomag: 1590Ft
ÜZLETI csomag: 1690Ft
A terméket postázom, de simán csakis a vevő kérésére teszem meg, viszont a postai dolgozók munkájáért nem fogok és nem is tudok felelősséget vállalni!!
Nézz be hozzám később is, ahogy időm engedi és gyermekeim, töltöm fel folyamatosan a rucikat.
Tégy a kedvenc eladóid közé, akkor mindig megtalálsz.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
Köszönöm, hogy benéztél.



Jelenlegi ára: 299 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 07:59
. 11/12 éves lánynak h.ujjú csíkos póló, mérve. - Jelenlegi ára: 299 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése